середу, 23 березня 2016 р.

Дуже золоті листівки

Вітаю!

Моя любов до золота продовжує рости і я сьогодні покажу вам дві дуже золоті листівки, от зовсім-зовсім золоті) 
В них я використовувала чудові штампи від Скрапштампінгу!

неділю, 20 березня 2016 р.

Ведмеді і ніжність!

Вітаю!

Для весняного СП в АртКлубі я створила дві милі листівки із ведмедиками! Не знаю,що на мене найшло, але потягнуло на ось такі мімішності)))

Перша листівка - до свята Пасхи! Хочу цього року розпочати традицію обдарування друзів листівками з цього приводу) 

середу, 9 березня 2016 р.

Мій космос...

Вітаю вас, мої любі!

Я сьогодні із новою роботою для блога Chipbordik - альбомом-зіркою! А в блозі ArtClubUA вийшло натхнення із цією роботою, запрошую і вас до читання та перегляду! 

Сьогодні я, Люда, надихатиму вас разом із Cherrylana designs і ділитимусь із вами трохи незвичною для мене роботою, але дуже натхненною! 

А ще у мене для вас прекрасні новини, бо це натхнення буде ще й про нового нашого спонсора та виробника чудового чіпборду - Chipbordik! Скоро ви також зможете виграти матеріали цього виробника у наших конкурсах та насолоджуватися роботами дизайн-команди! А поки що, пропоную вам ознайомитися із вибором чіпборду на їхньому сайті, я впевнена ви будете приємно здивовані красою дизайнів! А про якість я розкажу далі)))
Отже, все почалося із отримання прекрасних заготовок для альбому у формі зірки, і планувала я з ними зробити якийсь милий дитячий чи романтичний альбомчик. Аж тут одного дня мені в голові склалася картинка того, що ви побачите далі, і мене вже було не зупинити))) І я зразу зрозуміла, що новинки від cherrylana designs підійдуть сюди якнайкраще! Тиждень праці, море натхнення, літри фарби та кольорові руки - але який результат!