вівторок, 19 травня 2015 р.

Результати фотоконкурсу "Cherry in bloom"

Вітаю, мої дорогенькі читачки!

Сьогодні я оголошу переможців свого першого конкурсу. Вибачайте, що з невеличкою затримкою, щойно повернулася із гуцульського весілля))))



В першу чергу хочу Вам всім подякувати: і за чудові фото, і за прекрасні слова! Я отримала величезне задоволення читаючи ваші пости. А ще дякую, що Вас стало аж 56! Надіюся, ви підписалися не заради конкурсу і Вам у мене цікаво)))

Мені було страшенно важко вибрати, бо ви всі такі круті! Сто разів пожаліла, що в правилах написала, що найкращі фото вибиратиму сама! Але вибір таки зробила, майже інтуїтивно, і розмальовка їде до
Це фото, яке мене захопило і не відпускало!


А того, хто отримає від мене блокнота вибрав уже рандом і і він усміхнувся...



А ще до цих дівчат протягом травня-червня поїдуть маленькі сюрпризи з моїми листівками 









Всім переможцям прошу написати мені на пошту ludakurys@gmail.com з поміткою "Фотоконкурс" свої адреси)

Дякую ще раз всім! Я б Вас усіх задарувала, якби могла)))) Але тепер я розумію, що розіграші буду влаштовувати частіше, це такий кайф!)))

До зустрічі!

З любов'ю, Ваша Люда


5 коментарів:

  1. Люда, щиро дякую за такий чудовий веснянний конкурс! Я би без нього точно не пішла би фотографувати черешеньку свою)) Вітаю дівчаток і себе!))

    ВідповістиВидалити
  2. Ой, как здорово!) Поздравляю победительниц!) А сюрпризы я люблю больше всего, так что с нетерпением буду ждать;) Спасибо за чудесный конкурс, обязательно устраивай еще!;)

    ВідповістиВидалити
  3. Людочка які чудесні фото, вітаю дівчаток!!!! дуже дякую, що і моє фото відзначила, мені приємно!!!!! дякую тобі за чудовий конкурс і азарт!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Люда, ще раз дякую за цікавий надихаючий конкурс! Буду чекати нові :)

    ВідповістиВидалити
  5. Людочка, дякую за натхненний та цікавий конкурс!!! Вітаю дівчат, всі фото просто чудові! З нетерпінням буду чекати нових завдань! ;)

    ВідповістиВидалити