неділю, 26 липня 2015 р.

Варення!

Вітаю!

Як проходить ваше літо, любі? Моє пролітає! І якось безцільно))) Але на те воно і літо, щоб розслабитись! Зате я активно готуюсь до зими) От я колись думала, що готувати то я звісно ще буду, куди я дінуся, але щоб займатись закрутками - та ніколи! А тут втягнулась і вже не можу зупинитись)))

Ось вам невеликий фото-звіт:






На цьому фото ще немає десятка абрикосового варення, вишневого та аличевого компоту та чотирьох!! кілограмів морозива з абрикосами))))





До речі, у нас в Кафе Скрапо-мама нове Фотозадание "Мы то, что мы едим". Там є і моє вареннячко)


Наступний тиждень у мене буде мега насичений скрапом, бо хочу все встигнути перед поїздкою) А сьогодні я не дома, тому ще відпочиваю. Та й взагалі я ніколи в неділю не працюю, особливо на замовлення. Сьогодні мій день присвячений майстер-класам, навчанню та скетчам)))

А ще в серпні буде оновлення мого блогу та взагалі принципів роботи! Я уже бачила сьогодні ескізи мого нового лого! Це буде круто))))

Ось такий солодко-балакучий пост у мене вийшов!
А ви до зими готуєтесь? Варите варення чи закатуєте огірочки? 

Чекаю ваші розповіді)

З любов'ю, Люда!



3 коментарі:

  1. Як багато солоденького, супер)))) Успіхів та ще більше натхнення)))

    ВідповістиВидалити
  2. Варення ми тільки вишневе поки зварили))) В цьому році дуже хочемо абрикосового наварити - для солодкої випічки воно найкраще))) Поки не вміємо помідорчики-огірочки( Але плануємо! Я також хочу поскрапити, але чи вийде, не знаю)))

    ВідповістиВидалити
  3. Какая ты трудяжка! А один день отдыха, день посвященный себе и своим хочушкам-это замечательно! У нас день прошел лежбищно-купательно) Так давно этого хотелось, но погода не радовала. Поэтому сегодня отрывались по полной))))

    ВідповістиВидалити