суботу, 18 липня 2015 р.

Подарунок для винолюба

Вітаю!

Вихідні проходять сонно, а це означає, що я можу продовжити показувати вам загублені роботи)) Правда, через декілька годин мене знову чекає активна робота, бо вчора я нарізала картону і заготувала обкладинки для 22 паспортів, 8 альбомів і 12 блокнотів. Всі вони тепер просто кричать про те, що їх треба закінчити і відпустити в світ!

Отже, сьогодні презентую вам подарунок для нашого тата (того, що чоловіковий) на 65-ліття! Він у нас великий поціновувач вина,у нього є неймовірний погріб з чудовими зразками, тому і на подарунок ми вибрали одне з найкращих вин Чілі, а також книги про вино.

В магазині нам почали пропонувати якісь варіанти упаковок, але чоловікові нічого не сподобалось і він гордо сказав консультанту, що його дружина все упакує)))) Дружина після цих слів зрозуміла, що треба не підвести!

І вийшов у нас ось такий набір в красивому винно-зеленому кольорі (насправді він темніший, ніж на фото).



Спочатку про листівку: я вперше робила її з в техніці печворку і дуже багато прошивала. Це виявилось захопливо, легко і результат чудовий!



На листівці теж зберігається тема вина, годинник підтримує наші слова побажання, які були наклеєні на пляшці про те, що чоловік, як і вино, стає кращим з роками))
Оксамитова стрічка та красивий вензель додали вишуканості


Ось так виглядала спинка і серединка))


А тепер спробую детальніше розказати вам про упаковку пляшки. Сфотографувати її якось гарно не вийшло, бо вона величенька, а мої фото-місця пристосовані до менших об'єктів, та й часу не було (люблю себе за цю звичку готувати подарунки в останній момент!)
Зробили ми її з картонної упаковки від штативу! Чоловік мені їх підготував, придумав і вирізав горловину, а я пофарбувала (вона була чорного кольору) і обклеїла папером. Тут, як і в листівці, використовувала мій улюблений  набір Curiosity від Kaisercraft.


Ось тут можна побачити середину і хитру конструкцію для закривання


Коли я її закрила, то обмотала гофрованим папером та стрічками і прив'язала таку квітку-бант від якогось букету)))


На цій упаковці ще були наклеєні побажання, які чоловік сам розробив. Ось такий вийшов у нас творчий тандем)

Для завдань:


Мій елемент - вино)))

І з коробочкою візьму участь в


Дякую, що ви зі мною!

Ваша Люда



3 коментарі:

  1. Классный комплект:)) Спасибо от блога Savushka.Scrap

    ВідповістиВидалити
  2. красивый комплект! Спасибо от блога Savushka.Scrap

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо от Хомячка за участие в Пикнике!
    Лимонный/желтый на открытке? На упаковке на вижу.

    ВідповістиВидалити