середу, 22 липня 2015 р.

СП-альбом "KraftLove". Перший розворот

Вітаю!

Ой, давненько я не брала участі в ніяких СП, та й альбоми не дитячі не пам'ятаю коли уже й робила! Тому початку СП-альбом "KraftLove" чекала з нетерпінням. Тема цікава, та й ще з класного паперу. А у мене якраз є набір 30х30 см "Музыка Любви" і 20х20 см набір "Любовь" + епоксидні наклейки. Їх я й використовуватиму в цьому альбомі, а ще звичайний крафт для упаковки, трохи мережива і спреїв) Розмір я вибрала 20х20 см.

Отже, мої перші сторіночки! Зразу скажу, що це не зовсім мій стиль, бо я люблю все просто і не дуже романтично) Але ця робота творилася на одному диханні, всього за три години дві сторінки були готові, а це небувала швидкість для мене)))



Одним з ОЕ першого етапу було велике серце з крафту, а також розрізаний чіпборд на рухомому елементі. Тому на першій сторінці у мене багатошарове серце - шпалери з тисненням, крафт, фарбований спреями та штампований льон і калька. Всі елементи прошиті, а під серце для об'ємності я додала сизаль. 


І детальки) Тут видно штампінг на льоні


Чіпбордова рамочка від Вензелика розрізана навпіл, а в ній ключик. Я вирішила доповнити червоно-крафтову палітру золотими акцентами, тому на ключику бантик з шеббі-стрічки та золотистого шнура


Серце відкривається, а в середині знаходиться ось що:


Зверху є крафтовий конвертик (бо у мене нарешті є дошка для конвертів))) Він проштампований та закривається на декоративний скотч, всередині є карточка для любовного послання!


Також є місце для фото, вирізане на машинці і квіти-штампи від cherrylana designs. Я заготовила собі відштамповки на крафті золотим ембосінгом, як виявилось, це поєднання простого з вишуканим гарно виглядає)) 



Внизу можна вклеїти маленькі фото



Друга сторінка простіша) На ній уже є розкладушка для фото. Я зазвичай вміщаю на сторінці якнайбільше фото, але в цьому альбомі вирішила робити мінімальніше)


Ось тут видно епоксидну наклейку із серцем


Пташка в тон до серця із сусідньої сторінки і золоті елементи в протилежних кутах. Цей білий папір - це шпалери))) Мій тато будівельник і йому колись залишилось трохи таких. На них просто прекрасний узор і я їх час від часу використовую, але в цьому альбомі я думаю ви ще їх часто зустрінете. Тут я покрила їх коричневим та вишневим чорнилом для штампінгу і трохи порвала

Ще зверну увагу на розкладушки - такі вони у мене тут і будуть - акварельний папір з нашитим зверху крафтом


Тут можна довільно ще вклеїти фото чи сховати напис)


І банер проекту:

І ще візьму участь  в завданні “Це секрет…”
У мене великий секрет, схований за серцем)))

Маю надію, вам сподобалась моя робота, бо я від неї отримала масу задоволення! 

Чекаю ваших вражень)

З любов'ю, Люда


7 коментарів:

  1. Людо, альбом обіцяє бути дуже цікавим! Надзвичайно сподобалось поєднання різних матеріалів в роботі, золото на крафті, і навіть шпалери:) Мені здається, їх дуже важко допасувати в роботу, щоб виглядало гармонійно, а в тебе вийшло) Секрет також надзвичайно цікавий і такий же об'ємний, як серце, в якому він сховався:) Дуже дякуємо від команди Аґрафки за таке особливе натхнення! Приємного творення альбому!

    ВідповістиВидалити
  2. Люда, красиво вышло! И да, 3 часа - это очень быстро!

    ВідповістиВидалити
  3. Люда, идея с обоями восхитительна! Действительно они гармонично вписались! Я по началу думала теснюшка))

    ВідповістиВидалити
  4. Людочка, очень колоритный альбом! И сердце так разрезано напополам - очень неожиданно!
    Может справа трошки надписей не хватает?
    А в общем - замечательная работа!! И палитра со своими нежными нюансами)

    ВідповістиВидалити
  5. Людо, з прекрасним почином, альбом буде дуже атмосферним. Дякуємо від команди Аґрафки за натхнення! Приємного продовження.

    ВідповістиВидалити
  6. Люда, интересная работа! Идея с сердцем прекрасная) Спасибо, что вместе с нами, Аграфка)!

    ВідповістиВидалити
  7. Людочка, доброго дня)
    Если сможете закончить альбом до 26.08 вкл, то уду ждать Вас в финале. Очень неординарный у Вас альбом! Хотя понимаю, что наверное загруженность большая)
    В любом случае - успехов Вам!)

    ВідповістиВидалити