понеділок, 29 серпня 2016 р.

Шкільний альбом

Вітаю!
Я до вас сьогодні із роботою, яка присвячена уже дуже близькому святу (чи може й не святу))) - 1 вересня! Тема школи в моїх роботах з'являється дуже рідко, а точніше, це всього другий раз, бо особисто я про школу маю не найкращі спогади і краще б тих десять років провела  в якомусь університеті. Але нова рамочка "З першим вересня!" від Chipbordik дуже мене надихнула і я створила такий міні-альбомчик



В такому альбомі можна зібрати фото з перших дзвоників за всі 11 чи 12 років (скільки там тепер діти мучаться) і буде дуже цікаво потім переглядати та порівнювати. А можна просто вклеїти багато фото одного року. Також у ньому є сторінки для записів, де можна вписувати побажання чи спогади про кожен навчальний рік.


Рамочка настільки цікава і красива, що можна було залишити тільки її. Але я ще додала осіннє листя (штампики від  Cherrylana designs), трохи квітів і ягід.



На форзаці є кишенька з карточкою для записів і різні шкільні атрибути


Цей Карандашик такий веселий, змушує усміхнутися)))


А ще тут багато шкільних штампів від Cherrylana designs: Дзвоник, Будильник, Колбочки та Крестики-нолики, Лінійка та Коса розліновка (чи як назвати ті лінії із старих зошитів?)


Хочу взяти участь:

Мої ОЕ: Листя та віночок





А ви якось зберігаєте спогади про школу своїх дітей чи свої власні? Якщо ні, то надіюсь, я вас надихнула! 

З любов'ю,
Ваша Люда

Немає коментарів:

Дописати коментар