середу, 9 березня 2016 р.

Мій космос...

Вітаю вас, мої любі!

Я сьогодні із новою роботою для блога Chipbordik - альбомом-зіркою! А в блозі ArtClubUA вийшло натхнення із цією роботою, запрошую і вас до читання та перегляду! 

Сьогодні я, Люда, надихатиму вас разом із Cherrylana designs і ділитимусь із вами трохи незвичною для мене роботою, але дуже натхненною! 

А ще у мене для вас прекрасні новини, бо це натхнення буде ще й про нового нашого спонсора та виробника чудового чіпборду - Chipbordik! Скоро ви також зможете виграти матеріали цього виробника у наших конкурсах та насолоджуватися роботами дизайн-команди! А поки що, пропоную вам ознайомитися із вибором чіпборду на їхньому сайті, я впевнена ви будете приємно здивовані красою дизайнів! А про якість я розкажу далі)))
Отже, все почалося із отримання прекрасних заготовок для альбому у формі зірки, і планувала я з ними зробити якийсь милий дитячий чи романтичний альбомчик. Аж тут одного дня мені в голові склалася картинка того, що ви побачите далі, і мене вже було не зупинити))) І я зразу зрозуміла, що новинки від cherrylana designs підійдуть сюди якнайкраще! Тиждень праці, море натхнення, літри фарби та кольорові руки - але який результат!



І ось декілька фото процесу створення альбому з мого інстаграму



Попереджаю, що фото буде багато! А ще ви дізнаєтесь, які незвичні матеріали я тут використовувала))) Почнемо розглядати! 

Спочатку я довго заготовляла декор. Для цього я взяла Набір штампів "Піони" і Набір штампів "Тюльпани" - сказати, що вони красиві, це не сказати нічого! Вони неймовірні, ще й дуже зручні в користуванні і прекрасно поєднуються між собою, варіантів букетів є мільони!  Але в цьому випадку я квіти і листочки для альбому штампувала окремо на кальці прозорою пудрою для ембосінгу, а тоді розфарбовувала перламутровими спреями. Навирізалася я вдосталь, добре, що я люблю ця справу!

Заготовки я щедро фарбувала, збризкувала спреями, замазувала текстурними пастами, а тоді знову фарбувала, але чіпборд витримав це прекрасно, його ані скілечки не повело! 



Альбом поки що без фото, але я бачу його як історію про когось особливого. В рамці крім напису є ще дрібненькі кришталеві кульки. 


Фон я фарбувала чорним медіумом, тоді бризкала спреями через трафарет. Далі я місцями нанесла текстурну пасту через трафарет-трикутники, а тоді пофарбувала їх бірюзовим спреям та золотою і бордовою фарбою (наносили її пучками лише зверху). Вийшов справжній космос!




На обкладинці я використала також фон із сердечками, порізавши його на частинки. 



Чудові піони в фіолетово-бірюзових тонах  виглядають легко і напівпрозоро, все-таки калька прекрасний матеріал для штампінгу.


Перший розворот із піонами





Використовувала для підкладок під фото текстурний картон, який штампувала зірками та написом "Для фото", і збризкувала спреями, а також тут, наприклад, є папір ручної роботи із пелюстками троянд!









Тут можна бачити чорний папір ручної роботи із глітером, а також шматочок шпалер - це отой біло-бірюзовий папір з квітами))) 



Другий розворот із золотими квітами Prima






Тут також є чіпборд-серця і золота-золота зірка








Фото альбом вміщає різних форматів, тут наприклад квадратне


Під квіткою завитушка із коричневої фольги, дуже гарно дивиться!



А тут під фото папір, яким взуття в коробках обгортають. Цей був такий гарний і без написів, що я його з радістю взяла в роботу!


Третій розворот із тюльпанами




На цьому розвороті використала чіпборд Ключик, а завитушка теж із фольги, срібної. Листочки тут із набору з піонами, але вони ж такі красиві, що їх можна легко поєднувати і з тюльпанами)))




Ще одна частинка фону із сердечками, мереживо, тюльпани та інша краса)))









Четвертий розворот




Тут також для підкладок використовувала і шпалери, і папір ручної роботи, а ще висушену вологу серветку, яку я пофарбувала спреями. Вийшла така собі космічна павунка)











І останній п'ятий розворот




Тут знову тюльпани, мереживо і серветка)))





В рамочцу вставила кальку із золотими серцями і посипала її кришталевим топінгом



Красиво блистить фольга! Вона ще й клейка, то місцями я її зафіксувала на фоні



Для завдань:

Останнім часом залюблена у поєднання глибокого фіолетового із бірюзою!


Надихнулася квітами, які стали основою мого альбому!

Я дуже надіюся, що вам сподобалась моя робота і я вас надихнула на нові експерименти із матеріалами чудових українських виробників Cherrylana designs  та Chipbordik

З любов'ю,
Ваша Люда

6 коментарів:

  1. Какая чудесная Звезда. такое невероятное сочетание Темноты и Света))) Альбом ужасно красивый!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Необычное сочетание цветов и звезды))))Спасибо, что творите вместе с Crazy Lab.

    ВідповістиВидалити
  3. Красивая вдохновляющая работа,спасибо от блога Crazylab

    ВідповістиВидалити
  4. Люда, красивий альбом! Вензелик дякує за участь)

    ВідповістиВидалити
  5. Очень здорово! Спасибо, что творите с Фабрика Декору!

    ВідповістиВидалити
  6. Очень красиво! Просто космическая фантастика!!
    Спасибо за участие от "Фабрики Декору"! ))

    ВідповістиВидалити