вівторок, 22 липня 2014 р.

Весільний Magic Box

Вітаю!

Нарешті покажу подарунок на весілля для одногрупниці, про який уже всім давно розказую))

Наречена - актриса театру, а наречений - піаніст у філармонії і в тому ж театрі! Зрозуміло, що подарунок мав бути творчим і дуже оригінальним) Ідея у мене з'явилась ще того року, тільки я дізналась про їх весілля! І ще до того, як я побачила в інтернеті декілька таких інструментів) Про що я? А зараз покажу) Тільки пробачте за фото, доробляла в останній момент перед від'їздом, а в нас в той день була страшна гроза, тому фото зроблені під лампою(((


У мене вийшла така коробочка з паперу від Оксани Музики (він неймовірний!!!)


Зверху прикрасила її різноманітними квітами, тичинками, шеббі-стрічкою, перлинками, на низ приклеїла справжнє повісмо з мого весілля (жмуток чесаного льону, з якого ткали нитки) і посадила двох метеликів


А в середині Magic Box маленький рояль (6х9 см) із квілінгу, а в ньому театральна маска (її буде видно на пізніших фото, бо робила її в останній момент))))



Основа роялю - пивний картон, все інше зроблено з полосок для квілінгу, струни - це золотисті нитки, а підпора для кришки - зубочистка





А ось і маска, вона мала бути керамічна, я колись десь такі бачила, але так як я такої не знайшла, то в останній момент вирізала її з паперу)


В середині на одній стороні напис "З днем одруження", на іншій кишенька, в яку вставлена маленька листівка, куди ми написали свої побажання. Силует наречених це гарячий ембосінг



Тут з одного боку декоративна композиція, яка символізує нову сім'ю,з двома дорослими метеликами і декількома маленькими)) З іншого боку конвертик, куди ставляться гроші, бо молодій сім'ї без них не обійтись)





І ще вигляд збоку


Наречені були дуже здивовані і раді подарунку, а я від того дуже щасливою, бо робила його з величезним натхненням) Скоро їдемо на весілля до мого викладача-режисера, і я уже не знаю що придумати))))

Візьму участь в завданнях:









Моя асоціація: зефір - солоденьке - ніжність - весілля - подарунок




Задание "ОМОНИМное..." - слово "МАСКА"! блогу Скрапим на радость
У мене маска театральна


Вдохновение 4 блогу Улыбаемся и скрапим


Ну все, всі свої борги показала, тепер берусь за нові замовлення, а від вас чекаю коментарів)))


18 коментарів:

  1. Необыкновенная коробочка!!! Рояль - шедевр!!!! Спасибо от клуба "Бумажное вдохновение"!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Прекрасная коробочка)))Идея на свадьбу просто супер;)А рояль вообще заворожил.Я тоже занимаюсь квиллингом,но что б такое придумать!Красооота)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аня, дякую! Рада тебе бачити і тут)) Я взагалі-то рояль цей за МК робила, їх виявляється повно в інтернеті) Але на первинній стадії розробки ідеї я цього не знала)

      Видалити
  3. Рояль покорил! Супер! Спасибо от СкрапДевчат!

    ВідповістиВидалити
  4. Спасибо что участвуете в задании Днепропетровского клуба «Бумажное вдохновение»!!

    ВідповістиВидалити
  5. Ох, обалденная коробочка!!! Спасибо от Meaning scrap!

    ВідповістиВидалити
  6. Вот это стопроцентный Magic-box! Открываешь и начинается волшебство! Спасибо, что вдохновляетесь с Meaning Scrap!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ух, як приємно таке чути! Справді, молоді були дуже здивовані і задоволені, а я від того несказанно щаслива!)))

      Видалити
  7. По правилам марафона, в нашей цепочке пять слов (связанных по порядку друг с другом). И хочется, чтобы для русскоязычных блогов текст дублировался на русском.

    ВідповістиВидалити
  8. Пианино - супер! Очень интересная идея. Спасибо от "Скрапим на радость"!

    ВідповістиВидалити
  9. Какая трудоемкая работа и какой прекрасный результат! Очаровательная коробочка! Спасибо от блога ScrapMaster!

    ВідповістиВидалити
  10. «Я не смог бы закрыть свой первый дом без мистера Бенджамина Ли! Бенджамин и его команда сделали все возможное для меня в этой сделке. Он легко справился с моим очень трудным поворотом во времени и всегда был доступен для меня, когда у меня были вопросы (а у меня было много), даже когда он был вдали от офиса, что я очень ценил! Он и его команда обращались со многими продавцами в последнюю минуту и ​​неустанно работали, чтобы удостовериться, что я смогу закрыть до того, как истечет срок моей аренды (и, соответственно, моей помощи по первоначальному взносу). Мистер Бенджамин - невероятно знающий кредитный офицер, вежливый и терпеливый. Я сделал пару предложений по недвижимости до моей последней покупки, и Бенджамин помогал каждому, часто координируя свои действия с моим агентом за кулисами. Я чувствовал поддержку на протяжении всего процесса. Благодаря Бенджамину и неустанным усилиям его команды, я теперь являюсь счастливым владельцем дома! Я бы посоветовал вам рассмотреть Бенджамина Бриэля Ли для любого вида кредита.
    Г-н, Бенджамин Ли Связаться с informaions.via WhatsApp + 1-989-394-3740 Email- lfdsloans@outlook.com.

    ВідповістиВидалити